Απόβαση Ρώσων στην Ελλάδα - Ψάχνουν να αγοράσουν εξοχικές κατοικίες - iefimerida.gr

Απόβαση Ρώσων στην Ελλάδα - Ψάχνουν να αγοράσουν εξοχικές κατοικίες

Απόβαση Ρώσων στην Ελλάδα- Ψάχνουν να αγοράσουν εξοχικές κατοικίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Ελλάδα επιλέγουν για τις διακοπές τους χιλιάδες Ρώσοι τα τελευταία χρόνια, ωστόσο όπως φαίνεται η χώρα μας τους αρέσει πού και πολλοί από αυτούς θέλουν να αποκτήσουν μία μία εξοχική κατοικία, κάνοντας παράλληλα και μία επένδυση. Όπως αναφέρουν και τα Νέα, ρωσικά τουριστικά και μεσιτικά γραφεία αναζητούν ακίνητα σε Χαλκιδική, Κρήτη, Ρόδο, Κέρκυρα, Πελοπόννησο, Κεφαλλονιά και αλλού για λογαριασμό των πελατών τους.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία οι Ρώσοι επενδυτές αναζητούν παραθεριστική κατοικία των οποίων η τιμή θα κυμαίνεται από 150.000 μέχρι και 200.000 ευρώ, και προφανώς πρόκειται για πολίτες μεσαίων εισοδημάτων.

Για την αγορά όμως της Ελλάδας ενδιαφέρονται και μεγάλα ρωσικά επενδυτικά funds που στο χαρτοφυλάκιό τους θέλουν να εντάξουν και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και γενικά τουριστικά συγκροτήματα αλλά και εμπορικά ακίνητα, χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει τίποτα συγκεκριμένο, αφού στελέχη της κτηματομεσιτικής αγοράς αναφέρουν πως το ρωσικό ενδιαφέρον είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ