Βιβλίο - Υπολογιστής συνδυάζει μπαρόκ κομψότητα και μοναδική τεχνολογία [βίντεο] - iefimerida.gr

Βιβλίο - Υπολογιστής συνδυάζει μπαρόκ κομψότητα και μοναδική τεχνολογία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το συγκεκριμένο γκατζετ είναι αφιερωμένο στους φαν του παιχνιδιού Myst, αφού το συγκεκριμένο μικροσκοπικό laptop, όχι μόνο μοιάζει με συλλεκτικό βιβλίο με σαφή αναφορά στο παιχνίδι, αλλά συνδέεται με το iPhone μέσω θυρας usb για να μπορείτε να παίξετε το αγαπημένο σας παιχνίδι σε συλλεκτική έκδοση.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πλήρες PC με λογισμικό Windows XP επεξεργαστή 1.6GHz Atom, μπαταρία 2 ωρών,οθόνη αφής 5 ιντσών και δυνατότητα αποθήκευσης σε κάρτα CF του παιχνιδιού Myst και όλα αυτά βρίσκονται κυριολεκτικά «χτισμένα» στο πρωτότυπο design ενός παλιού βιβλίου που έχει ως τίτλο «Myst»

Και ενώ έχουμε ξαναδεί βιβλία που κρύβουν συσκευές στο παρελθόν, η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά στην προκειμένη περίπτωση, αφού στην πρώτη σελίδα του «βιβλίου» τύπωσαν ένα ακριβές αντίγραφο του εξώφυλλου από το, ηλικίας 135 ετών, περιοδικό Harper's New Monthly Magazine, έτσι ώστε να ταιριάζει με το βιβλίο.

Ωστόσο αυτή η τέλεια αφοσίωση των φαν τους Myst θα κοστίσει αρκετά, περίπου 15.625 δολάρια, τους φαν που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το βιβλίο.

Δείτε μία παρουσίαση του στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ