Τα Carrefour ανταμοίβουν τους πελάτες τους με δωροεπιταγές ύψους 5 ευρώ - iefimerida.gr

Τα Carrefour ανταμοίβουν τους πελάτες τους με δωροεπιταγές ύψους 5 ευρώ

Τα Carrefour ανταμοίβουν τους πελάτες του με δωροεπιταγές ύψους 5 ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μία ακόμη φορά η εταιρεία Μαρινόπουλος Α.Ε. στηρίζει τους καταναλωτές και γιορτάζοντας τα 50 χρόνια της, ανταμείβει τους πελάτες της για την προτίμησή τους

Από την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, δίνει στους καταναλωτές δωροεπιταγές για όλα τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour.

Συγκεκριμένα, όσοι πελάτες είναι κάτοχοι της κάρτας club, θα κερδίζουν μια δωροεπιταγή ύψους 5 ευρώ με αγορές σηματοδοτημένων προϊόντων, αξίας άνω των 15 €.

Με αυτό τον τρόπο, θα μπορούν να κερδίζουν μέχρι 25 € ανά συναλλαγή, χρησιμοποιώντας την κάρτα club, ενώ για όσο διαρκεί η προσφορά, κάθε κάρτα θα μπορεί να κερδίσει συνολικά 100 € για αγορές σηματοδοτημένων προϊόντων αξίας 300 €, ενώ οι δωροεπιταγές θα εξαργυρώνονται στην επόμενη συναλλαγή τους μέχρι και τις 8 Δεκεμβρίου.

Η Μαρινόπουλος ΑΕ ανταμείβει τους καταναλωτές για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους και ανταποδίδει με μοναδικές προσφορές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ