Αγγελική Ηλιάδη: «Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισα» [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγγελική Ηλιάδη: «Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισα» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον λόγο που χώρισε, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησιάς, αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Αγγελική Ηλιάδη στην συνέντευξη που συνοδεύει την φωτογράφηση της στο περιοδικό Hello.

«Με τον Κώστα προσπαθήσαμε για τη σχέση μας όσο έπρεπε. Το εξαντλήσαμε! Με απόλυτη ειλικρίνεια και το χέρι στην καρδιά θα σας πω ότι την κατάλληλη στιγμή πήραμε τη σωστή απόφαση. Να μην προχωρήσουμε δηλαδή στο γάμο. Θα ήταν ακόμα πιο επώδυνο να παντρευόμασταν και μετά από ένα χρόνο να χωρίζαμε». Αυτό δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη στο περιοδικό Hello.

Διαψεύδοντας κατηγορηματική τις φήμες ότι έπαιξε ρόλο τρίτο πρόσωπο:«Αυτά που ακούστηκαν για το τρίτο πρόσωπο ήταν κάτι που ενόχλησε πολύ τον Κώστα. Νιώθω ότι όλα αυτά ήταν όσα τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση να βγει και να μιλήσει για το χωρισμό μας. Δεν αισθανόταν καλά να αφήσει τέτοιες εντυπώσεις. Έτσι κι αλλιώς ο Κώστας δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Εγώ από την πλευρά μου δεν στάθηκα καθόλου σ' αυτό. Κανένας δημοσιογράφος δεν ξέρει για ποιο λόγο φτάνει ένα ζευγάρι στο χωρισμό και αυτό δε θα πρέπει να αφορά κανέναν.

Αγγελική Ηλιάδη: «Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισα» [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Τον τελευταίο καιρό έχω διαβάσει τόσα πολλά άσχημα πράγματα, για κάποια από τα οποία έχω ήδη ξεκινήσει διαδικασίες να κινηθώ νομικά (...) Ήμασταν πολύ καλά όταν βγήκαν οι φήμες για χωρισμό. Ήμουν όμως πολύ ερωτευμένη και ενθουσιασμένη και δεν με ένοιαζε καθόλου τι έλεγαν. Κατόπιν όμως δεν σας κρύβω ότι σκέφτηκα αρκετές φορές ότι όλο αυτό το συνονθύλευμα αρνητικών δημοσιευμάτων ίσως να έφερε και λίγο γρουσουζιά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ