Γυμνή πρεμιέρα με «Άντρες έτοιμους για όλα» απόψε στο Θέατρο Λαμπέτη - iefimerida.gr

Γυμνή πρεμιέρα με «Άντρες έτοιμους για όλα» απόψε στο Θέατρο Λαμπέτη

Γυμνή πρεμιέρα με «Άντρες έτοιμους για όλα» απόψε στο Θέατρο Λαμπέτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρεμιέρα κάνει σήμερα η πολυαναμενόμενη κωμωδία «Άντρες έτοιμοι για όλα», βασισμένη στην ταινία των των Στέφεν Σινκλέρ και Άντονι ΜακΚάρτεν «Full Monty», δίνοντας μία εναλλακτική λύση στην οικονομική κρίση με την ξεκαρδιστική σκηνοθεσία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο Κώστας Ευρυπιώτης, ο Μάνος Ιωάννου, ο Κώστας Κόκλας και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης «βγαίνουν από τα ρούχα τους» για τα μάτια σας μόνο, σε μία ανατρεπτική κωμωδία, στο πνεύμα των καιρών.

Σε μια επαρχιακή πόλη, μία παρέα πέντε αντρών, με τεράστια οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πολύ πρωτότυπο τρόπο. Μέσα στην απελπισία και την οικονομική τους ανέχεια, ένας καφετζής (Κώστας Κόκλας), ένας ταξιτζής (Θανάσης Ευθυμιάδης), ένας δημοτικός υπάλληλος (Γιάννης Τσιμιτσέλης), ένας φούρναρης (Κώστας Ευριπιώτης) και ένας σπουδαστής (Μάνος Ιωάννου) αποφασίζουν να γίνουν στρίπερ.

Η απίστευτη αυτή ιδέα τους φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή τους, στην μικρή πόλη που ζουν, αλλά και στις γυναίκες τους. (Αντιστοίχως: Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη).

Στην διασκευή των Ρέππα και Παπαθανασίου, βλέπουμε την ελληνική απάντηση στην κρίση με καυστικό χιούμορ και πολύ τρέλα. Πέντε Ελληνάρες ξεπερνούν τον εαυτό τους και είναι «έτοιμοι για όλα» αντιμετωπίζοντας με τον δικό τους τρόπο την οικονομική κρίση.

Θέατρο Λαμπέτη (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 106)
Παραστάσεις: Τετάρτη 20.00, Πέμπτη & Παρασκευή 21.00
Σάββατο & Κυριακή 18.00 και 21.00

Εισιτήρια: € 20, €18, φοιτητές: € 15, ανέργων: € 10.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ