27/05: Flâneur session με τον Γιώργη Χριστοδούλου στο Pure Bliss - iefimerida.gr

27/05: Flâneur session με τον Γιώργη Χριστοδούλου στο Pure Bliss

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Παρασκευή 27 Μαΐου, ο Γιώργης Χριστοδούλου και η μπάντα του θα εμφανιστούν σε μια μοναδική flâneur παράσταση στο «Pure Bliss».

Ο flâneur, ή αλλιώς ο «βοτανολόγος του πεζοδρομίου», ο «επαγγελματίας σουλατσαδόρος», ο «παθιασμένος παρατηρητής», κάνει άλλη μια στάση στο κέντρο της Αθήνας γα να πει τις ιστορίες του. Στον πεζόδρομο της οδού Ρόμβης 24Α, με ανοιχτή τη τζαμαρία, χωρίς πολλά καθίσματα, στις 22.00 το βράδυ και με ελεύθερη είσοδο, ο Γιώργης και η μπάντα του σας παίζουν τα καινούργια τραγούδια του «flâneur», τραγούδια σε πέντε διαφορετικές γλώσσες και σας πάνε μια βόλτα στην κοσμοπολίτικη μεσόγειο. Συνοδοιπόροι του Γιώργη στη «flâneur παράσταση», με DNA μεσογειακό, οι εξαιρετικοί τζαζίστες μουσικοί: Alfredo Ruci - κιθάρες - φλάουτο | Αντώνης Αρβανίτης – κοντραμπάσο | Claude Asisahí – τύμπανα'.Café-Πολυχώρος «Pure Bliss», Ρόμβης 24Α, 210 3250360-2

Παρασκευή 27 Μαΐου

ώρα έναρξης: 22.00

είσοδος: ελεύθερη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ