Έναντι 30 εκ. δολαρίων πωλείται το δεύτερο sex tape της Κιμ Καρντάσιαν - iefimerida.gr

Έναντι 30 εκ. δολαρίων πωλείται το δεύτερο sex tape της Κιμ Καρντάσιαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ίδια ώρα που οι φήμες για τον επικείμενο γάμο της Κιμ Καρντάσιαν με τον Κέινι Γουέστ πυκνώνουν, ένα δεύτερο sex tape της διάσημης τηλε-περσόνας εμφανίστηκε στο προσκήνιο και μπήκε αμέσως σε μυστικό πλειστηριασμό.

«Είναι σίγουρα η Κιμ στο νέο sex tape. Και μάλιστα είναι πολύ πιο πρόστυχο από το προηγούμενο. Υπάρχουν διάφορες εικόνες και ερωτικές πράξεις που θα ταράξουν τον μέσο θεατή». Αυτό δήλωσε ιδιοκτήτης porn site που έχει δει το υλικό, σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα της Daily Star.

Πρωταγωνιστής στο 2ο βίντεο είναι -όπως και στο πρώτο- ο ράπερ Ρέι Τζέι, τον οποίο και προφανώς η Κιμ και ο Κέινι δεν θέλουν να βλέπουν ούτε στα μάτια τους. Πάντως, σύμφωνα με follow up δημοσίευμα του Fox News, ακόμη και αν επιβεβαιωθεί η ύπαρξη του 2ου sex tape, είναι πολύ πιθανόν η Καρντάσιαν ή να αναβάλει την κυκλοφορία του μέσω νομικών ενεργειών (όπως π.χ. έχει κάνει αντίστοιχα η Τζένιφερ Λόπεζ εδώ και δέκα χρόνια) ή να το αγοράσει η ίδια. Αφού πρόκειται για ακριβώς εκείνο το είδος δημοσιότητας που δεν έχει πλέον ανάγκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ