Οι Jedi δεν πεθαίνουν ποτέ - Το έπος του Star Wars συνεχίζεται με το Episode VII - iefimerida.gr

Οι Jedi δεν πεθαίνουν ποτέ - Το έπος του Star Wars συνεχίζεται με το Episode VII

Το διαστημικό έπος του Star Wars συνεχίζεται με το Episode VII
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Οι Jedi δεν πεθαίνουν ποτέ - Το έπος του Star Wars συνεχίζεται με το Episode VII | iefimerida.gr 0

Αν νομίζατε ότι η ιστορία του Star Wars ολοκληρώθηκε με τον θάνατο του Ανακιν Σκαιγουόκερ (Νταρθ Βέιντερ) στο «Η επιστροφή των Jedi», την ταινία που κυκλοφόρησε το 1983, κάνατε λάθος.

Η Ντίσνεϊ ανακοίνωσε χτες την εξαγορά της LucasFilm, της φημισμένης εταιρείας παραγωγής του Τζορτζ Λούκας και λίγο αργότερα, κυκλοφόρησε η είδηση που περίμεναν εδώ και επτά χρόνια οι φανατικοί φίλοι του Star Wars. Δηλαδή ότι είναι ήδη στα σκαριά η συνέχεια της αρχικής τριλογίας με το Episode VII!

Υπενθυμίζεται πως μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει έξι ταινίες Star Wars. Το αρχικό στόρι ξεκίνησε το 1977 με την ανορθόδοξη αρίθμηση Star Wars IV “New Hope”, συνεχίστηκε το 1980 με το Episode V “The Empire Strikes Back”, και υποτίθεται πως τελείωσε με τον νεαρό Jedi Λουκ Σκάιγουόκερ, με τη βοήθεια του Χαν Σόλο, να σώζει τον γαλαξία ενώ ο πατέρας του (Ανακιν/Νταρθ Βέιντερ) πεθαίνει στα χέρια του, στο επεισόδιο VI (“Return of Jedi”) το 1983.

Οι Jedi δεν πεθαίνουν ποτέ - Το έπος του Star Wars συνεχίζεται με το Episode VII | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Λούκας, ο ίδιος είχε γράψει το 1977 ένα σενάριο για sequel με τίτλο «The Princess of Ondos». Τελικά, το σχέδιο ακυρώθηκε από τον ίδιο τον Λούκας.

Έπρεπε να περάσουν 16 χρόνια, για να κυκλοφορήσει το 1999 το επόμενο Star Wars μόνο που δεν ήταν sequel αλλά prequel και μάλιστα το πρώτο μέρος μιας νέας τριλογίας, που διαδραματίζεται πριν από την πρώτη τριλογία. Πρόκειται για τα επεισόδια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ, τα οποία περιγράφουν τη ζωή του Ανακιν, την εκπαίδευσή του και την προσέλκυση του στη «σκοτεινή πλευρά» από τον αυτοκράτορα Palpatin μέχρι την ήττα του από τον Ομπι Ουάν στο Star Wars III και την μετατροπή του σε Darth Vader.

Όπως ειναι ευνόητο η ανακοίνωση της Ντίσνεϊ ότι θα κυκλοφορήσει το Star Wars 7 το 2015 ανοίγει πάλι την όρεξη των φανατικών για θεωρίες και υποθέσεις σχετικά με το πως θα συνεχίζεται η ιστορία...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ