Κουτσούκος : Γίναμε συνιστώσα της ΝΔ Αηδόνης : Γίναμε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Κουτσούκος : Γίναμε συνιστώσα της ΝΔ Αηδόνης : Γίναμε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ του 44% έγινε συνιστώσα; Ποιου κόμματος ; Αυτά είναι τα ερωτήματα που ταλανίζουν τα στελέχη της Ιπποκράτους.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ αυτά τα ερωτήματα περί συνιστώσας τέθηκαν βασανιστικά. Και ήταν η μόνη πολιτική ανησυχία που εκδηλώθηκε σε μια κατά τα άλλα διεκπεραιωτική πολύωρη συζήτησε η οποία διανθίστηκε από προεδρικές δηλώσεις για «κουτσουλίτσες» που άφησαν έντονη δυσοσμία στην αίθουσα.

«Εχουμε γίνει συνιστώσα του Σαμαρά χωρίς λόγο και ρόλο. Τα μέτρα είναι επαχθέστατα» είπε κατά τη συνεδρίαση ο βουλευτής Ηλείας Γιάννης Κουτσούκος. Αφηνε έτσι να εννοηθεί ότι δεν έχει καλό προαίσθημα για την πορεία του ΠΑΣΟΚ σε δικομματική κυβέρνηση με τη ΝΔ.

Ο Χρήστος Αηδόνης είχε άλλη άποψη για τις συνιστώσες: «Σε ότι με αφορά δεν με ενδιαφέρει να συμμετέχω σε καμία προσπάθεια που θα μετατρέπει το χώρο μας σε συνιστώσα της ΝΔ ή ακόμα σε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ έχει υποστεί ανακοπή και χρειάζεται ένα σοκ αναγέννησης» είπε.

Υπάρχουν στελέχη της Ιπποκράτους που ανησυχούν και δεν θέλουν το κόμμα τους να αποτελεί «πατερίτσα» της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Βενιζέλος τι λέει ;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ