Φάιμαν: Ναι στην επιμήκυνση του προγράμματος της Ελλάδας - iefimerida.gr

Φάιμαν: Ναι στην επιμήκυνση του προγράμματος της Ελλάδας

Φάιμαν: Ναι στην επιμήκυνση του προγράμματος της Ελλάδας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέρ της επιμήκυνσης του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας τάχθηκε ο Αυστριακός καγκελάριος, Βέρνερ Φάιμαν οποίος ωστόσο εξέφρασε την άποψη πως δεν θα πρέπει να γίνει νέα διαγραφή του του ελληνικού χρέους.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Φάιμαν, μετά την εβδομαδιαία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της αυστριακής κυβέρνησης συνασπισμού Σοσιαλδημοκρατικού και συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος, στη Βιέννη, εκείνο που είναι, κατά την άποψή του, πιο ρεαλιστικό, είναι το θέμα του χρόνου και όχι η διαγραφή χρέους.

Προσέθεσε δε, πως θα πρέπει πρώτα να αναμένεται η έκθεση της τρόικας, καθώς και πως θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να αναγνωριστούν οι προσπάθειες που καταβάλλει η Ελλάδα για να εκπληρώσει τους δημοσιονομικούς της στόχους.

Κατά την άποψή του, μετά την παρουσίαση της έκθεσης της Τρόικα, δεν μένει παρά μόνο να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στην Ελλάδα, στην οποία βέβαια οι μεταρρυθμίσεις θα πρέπει να έχουν αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ