Ρέσλερ: Μέσω δεσμευμένου λογαριασμού η βοήθεια προς την Ελλάδα - iefimerida.gr

Ρέσλερ: Μέσω δεσμευμένου λογαριασμού η βοήθεια προς την Ελλάδα

Ρέσλερ: Μέσω δεσμευμένου λογαριασμού η βοήθεια προς την Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο προβληματισμό στις τάξεις της κυβέρνησης προκαλεί η δήλωση του αντικαγκελαρίου της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ, πως η βοήθεια προς την Ελλάδα θα πρέπει να πληρωθεί μέσω δεσμευμένου λογαριασμού.

Σε δηλώσεις του την Τρίτη ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, επανέλαβε μία ιδέα την οποία είχε διατυπώσει και ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: «ένα τέτοιο βήμα θα βελτιώσει τη διαφάνεια ενός προγράμματος διάσωσης το οποίο είναι ιδιαίτερα αντιλαϊκό στη Γερμανία, η οποία έπρεπε να επωμιστεί το μεγαλύτερους κινδύνους».

Μεταξύ άλλων ο Φίλιπ Ρέσλερ είπε πως η Ελλάδα μπορεί να παραμείνει στην Ευρωζώνη αρκεί να κάνει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις. «Δεν είναι απαραίτητο η χώρα να αποχωρήσει από το ευρώ, αρκεί όμως να τηρήσει τις δεσμεύσεις της και να εφαρμόσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ρέσλερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ