Στον Εβρο και τα κέντρα υποδοχής αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - iefimerida.gr

Στον Εβρο και τα κέντρα υποδοχής αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Στον Εβρο και τα κέντρα υποδοχής αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επταμελής αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου βρίσκεται από την Κυριακή στην Ελλάδα και θα παραμείνει έως τις 31 Οκτωβρίου προκειμένου να εξετάσει θέματα σχετικά με τη μετανάστευση, το άσυλο και τη φύλαξη των συνόρων στη χώρα.

Παράλληλα οι ευρωβουλευτές, μέλη της αντιπροσωπείας της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα επισκεφθούν κέντρα υποδοχής και θα πραγματοποιήσουν σειρά συναντήσεων. Συγκεκριμένα οι Ευρωβουλευτές θα συναντήσουν τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Κωνσταντίνο Μουσουρούλη, τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια καθώς και τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο. Θα συναντήσουν επίσης εκπροσώπους των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, των Υπηρεσιών Ασύλου, της Frontex, των ΜΚΟ , καθώς και της EASO (Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης Ασύλου).

Η αντιπροσωπεία του ΕΚ θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα ( Λεωφόρος Αμαλίας 8, Σύνταγμα) την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 11:15 έως 12:00.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ