Δικό της ριάλιτι αποκτά η καθηγήτρια/μαζορέτα που ασέλγησε με τον μαθητή της [εικόνες] - iefimerida.gr

Δικό της ριάλιτι αποκτά η καθηγήτρια/μαζορέτα που ασέλγησε με τον μαθητή της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες μέρες μετά την καταδίκη της σε μόλις πέντε χρόνια φυλάκιση με αναστολή, η 27χρονη καθηγήτρια μαθηματικών -και μαζορέτα των Cincinnati Bengals- Σάρα Τζόουνς δέχτηκε πρόταση να πρωταγωνιστήσει στο δικό της reality show. Μια είδηση που δημοσίευσε η New York Daily News προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

«Είναι αρρωστημένο. Έκανε ότι έκανε με τον ανήλικο. Και τώρα θα γίνει και πλούσια από αυτό». Αυτό δήλωσε άσπονδη φίλη της Σάρα Τζόουνς στην Daily News, προσθέτοντας πως η πρώην μαζορέτα ήδη καυχιέται για το πόσα χρήματα έβγαλε από την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο Dateline και το πόσα ακόμη θα βγάλει από το reality, τα γυρίσματα του οποίου θα ξεκινήσουν άμεσα.

Δικό της ριάλιτι αποκτά η καθηγήτρια/μαζορέτα που ασέλγησε με τον μαθητή της [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Αυτή είναι η τελευταία αναπάντεχη πράξη σε μια ιστορία που ξεκίνησε το 2009 όταν κάποιος μαθητής δημοσίευσε στο The Dirty το πόσο ανώμαλη είναι η καθηγήτρια μαθηματικών του και ότι την έχει πιάσει να κάνει σεξ με συμμαθητή του μέσα στην τάξη. Κάτι που αποδείχθηκε ότι ήταν πέρα για πέρα αληθινό, καθώς η 27χρονη είχε ξεκινήσει κανονική σχέση με τον 16χρονο τότε Κόντι Γιόρκ.

Δικό της ριάλιτι αποκτά η καθηγήτρια/μαζορέτα που ασέλγησε με τον μαθητή της [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Το πιο αξιοπερίεργο από όλα -και ο λόγος που οι παραγωγοί του Jersey Shore της πρότειναν να γυρίσει ριάλιτι με το που έγινε σαφές ότι δεν θα μπει φυλακή- είναι ότι το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί. Κάτι που πλέον είναι απολύτως νόμιμο καθώς ο Κόντι έχει μπει στα 18.

Δικό της ριάλιτι αποκτά η καθηγήτρια/μαζορέτα που ασέλγησε με τον μαθητή της [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ