Νέο κόμμα ετοιμάζει ο ηθοποιός και ποιητής Κώστας Πρέκας - iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Νέο κόμμα ετοιμάζει ο ηθοποιός και ποιητής Κώστας Πρέκας

O Κώστας Πρέκας ετοιμάζει νέο ελληνοχριστιανικό κόμμα και την είδηση ανακοίνωσε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου διευκρινίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει αν θα είναι αρχηγός.

Σε τηλεοπτικό κανάλι βρέθηκε ο Κώστας Πρέκας, γνωστός για τις αιρετικές απόψεις του και αποκάλυψε ότι θα ιδρύσει νέο κόμμα :

«Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που δραστηριοποιούμαστε εδώ και 2-3 μήνες στην πολιτική και θα φτιάξουμε ένα νέο κόμμα, δεν έχει σημασία το αν θα ηγηθώ. Όπως ξέρεις ανήκω στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, και, πρώτη φορά το λέω κι αυτό και ντρέπομαι λόγω μετριοφροσύνης, εγώ βοήθησα τον Σαμαρά να εκλεγεί πρωθυπουργός... Κάποιοι όμως θα φύγουμε απ' τη Νέα Δημοκρατία και θα κάνουμε το δικό μας κόμμα» είπε.

Η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα είναι η χρυσή μεταγραφή της Χρυσής Αυγής για να εισπράξει την απάντηση: «Δεν έχω σχέση με την Χρυσή Αυγή». Είπε μάλιστα ότι δεν είναι πατριωτική η στάση της και θα πρέπει ο Νίκος Μιχαλολιάκος να μαζέψει τα χαλινάρια σε αυτά που κάνουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ