Oταν ο Λοβέρδος παίζει τέννις με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου - iefimerida.gr

Oταν ο Λοβέρδος παίζει τέννις με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου

Νυκτερινός αγώνας τέννις -ρεβάνς- Λοβέρδου με Παπακωνσταντίνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα τουλάχιστον πάθος τους είναι κοινό: Το τέννις. Τόσο ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου όσο και ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος ασχολούνται με το αγαπημένο τους χόμπι όσο πιο συχνά μπορούν και τους το επιτρέπουν οι άλλες τους ασχολίες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «δημοκρατία» ένας τέτοιος αγώνας τένις διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής σε δημόσιο αθλητικό κέντρο της Νέας Ερυθραίας με αντιπάλους τους δύο πρώην υπουργούς και στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Απ' ότι φαίνεται ο αγώνας αυτός αποτελεί τη ρεβάνς του προηγούμενου μεταξύ τους αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου πάλι στη Νέα Ερυθραία.

Προφανώς ήταν μια διαδικασία χαλάρωσης τόσο για τον κ. Λοβέρδο πριν τη χθεσινή παρουσίαση του βιβλίου του «Θέσεις για τη νέα Ελληνική ανόρθωση»,όσο και για τον κ. Παπακωνσταντίνου που αυτή την εποχή τρέχει και δεν φτάνει για να εξηγήσει τα ανεξήγητα της λίστας Λαγκάρντ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ