«Γιατί με έδιωξαν από το Μες την Καλή χαρά», αποκαλύπτει η Ευαγγελιά Αραβανή - iefimerida.gr

«Γιατί με έδιωξαν από το Μες την Καλή χαρά», αποκαλύπτει η Ευαγγελιά Αραβανή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αλήθεια για την αιφνίδια απομάκρυνσή της από το Μες την Καλή Χαρά αποκάλυψε η Ευαγγελία Αραβανή στο δελτίο ειδήσεων του Star.

«Ήταν ανακοίνωση του καναλιού. Δεν είχαν κάποιο παράπονο. Ίσα ίσα τους άρεσα πολύ και θα θέλανε να συνεργαστούμε είτε στο άμεσο μέλλον, είτε αργότερα. Η δομή της εκπομπής δεν μπορούσε να υποστηρίξει έξι άτομα, έπρεπε η ομάδα να γίνει πενταμελής. (..) Δε μου είπαν κάτι για το budget. Μου είπαν ότι πρακτικά η εκπομπή αυτή που ο καθένας έχει αναλάβει ένα ρόλο δε γίνεται να συνεχιστεί με έξι άτομα. Μου είπαν ότι θα πρέπει να αποχωρήσει ένα άτομο κι αυτό θα είμαι εγώ». Αυτό δήλωσε η πάλαι ποτέ Σταρ Ελλάς στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Προσθέτοντας πως: «Με στενοχώρησε το γεγονός ότι δε θα είμαι στη συγκεκριμένη εκπομπή. Σίγουρα κάτι τέτοιο δεν είναι ευχάριστο όταν συμβαίνει και όταν ξαφνικά μένεις και χωρίς δουλειά».

: «Αν και πιο ενδιαφέρον από αυτά που λέει η Ευαγγελία ενδεχομένως και να έχουν τα σχετικά με το θέμα tweets που πόσταρε η φίλη της, Νεσχάν Μουλαζίμ Αγαπάκι μου όλα για κάποιο λόγο γίνονται μην ακούς κανέναν! Άστους να γράψουνε και να λένε ότι θέλουνε. Το τι είσαι και τι αξίζεις δε χρειάζεται να το αποδείξεις σε κανέναν! Με την αξία σου πήρες αυτή τη θέση και έφυγες κυρία! Χωρίς να έχεις κανέναν μέσα από το κανάλι να σε υποστηρίζει. Αυτοί που έχουνε κάποιους άστους να κάνουνε τον κομμωτή τους μέχρι να βρεθεί η επόμενη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ