Ο Πολ Μακάρτνεϊ αποκαλύπτει: Δεν ευθύνεται η Γιόκο Όνο για τη διάλυση των Beatles - iefimerida.gr

Ο Πολ Μακάρτνεϊ αποκαλύπτει: Δεν ευθύνεται η Γιόκο Όνο για τη διάλυση των Beatles

Ο Πολ Μακάρτνεϊ αποκαλύπτει: Δεν ευθύνεται η Γιόκο Όνο για τη διάλυση των Beatle
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έχουν περάσει 42 χρόνια από την απόφαση των Beatles να τραβήξουν χωριστούς καλλιτεχνικούς δρόμους, όμως ακόμα και σήμερα πολλοί φανς του θρυλικού συγκροτήματος κατηγορούν τη Γιόκο Όνο για τη διάλυσή της μπάντας. Τώρα όμως, ο Πολ Μακάρτνεϊ αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Μακάρτνεϊ ξεκαθάρισε ότι δεν φταίει η Όνο για τη διάλυση του συγκροτήματος. «Η Γιόκο σίγουρα δεν διέλυσε το συγκρότημα. Το συγκρότημα διαλύθηκε μόνο του», είπε συγκεκριμένα, ρίχνοντας την ευθύνη για τη διάλυση του συγκροτήματος στον Άλεν Κλέιν, τον επιχειρηματία που το 1967 διαδέχθηκε τον μάνατζερ Μπράιαν Έπστεϊν.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην επιρροή της Όνο στον Τζον Λένον, είπε: «Δεν νομίζω ότι θα είχε γράψει το Imagine χωρίς τη Γιόκο. Έτσι, δεν μπορείτε να την κατηγορήσετε για τίποτα». Και πρόσθεσε: «Όταν η Γιόκο ήρθε στη ζωή του, μέρος της έλξης της ήταν η avante garde πλευρά της και η οπτική της για τα πράγματα. Του έδειξε έναν άλλο τρόπο, που ήταν πολύ ελκυστικός για τον Τζον. Έτσι, ήταν ώρα για εκείνον να ζήσει και να φύγει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ