Αρχίζει σήμερα η νέα σεζόν για τους Ράδιο Αρβύλα - iefimerida.gr

Αρχίζει σήμερα η νέα σεζόν για τους Ράδιο Αρβύλα

Αρχίζει σήμερα η νέα σεζον για τους Ράδιο Αρβύλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πετάει και φέτος η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα, ξεκινώντας την πτήση τους από απόψε, με την πιο ανεβαστική διάθεση και το καυστικό τους χιούμορ (ή το «παγωμένο» του Στάθη) έρχονται να σας... απογειώσουν!

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου λοιπόν, θα εισβάλλουν στις 11 το βράδυ στην τηλεόραση σας και θα σας διασκεδάσουν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν.

Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι περιττά, παραθέτουμε το δελτίο Τύπου τους: «Τι θα λέγατε για ένα Δελτίο Τύπου που δεν θα εκθειάσει από μόνο του το πρόγραμμα στο οποίο αναφέρεται, δεν θα αναλύσει τα «μαγικά» συστατικά που κάνουν το πρόγραμμα αυτό ακαταμάχητο, δεν θα αφήσει σαφή υπονοούμενα ότι οι ίδιες μας οι ζωές, η κοινωνική συνοχή, η σταθερότητα και η ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, εξαρτώνται από το αν παρακολουθήσουμε ή όχι το εν λόγω πρόγραμμα! Απλά θα περιοριστεί στο να ενημερώσει το πότε ξεκινάει ξανά το πρόγραμμα αυτό.»

Ακολουθώντας λοιπόν την παράκλησή τους, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο, απλά θα καθίσουμε απόψε στον καναπέ και θα τους απολαύσουμε να φέρνουν τα πάνω κάτω στο πολιτικόκοινωνικό σύστημα της χώρας για ακόμη μία σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ