Ουρά στην Κωνσταντινούπολη για ένα αυτόγραφο της Ελένης Φιλίνη - iefimerida.gr

Ουρά στην Κωνσταντινούπολη για ένα αυτόγραφο της Ελένης Φιλίνη

Ουρά στην Κωνσταντινούπολη για ένα αυτόγραφο της Ελένης Φιλίνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στιγμές μεγάλης δόξας ζει στη γειτονική Τουρκία η Ελένη Φιλίνη, η οποία πρωταγωνιστεί σε τουρκικό σίριαλ και οι θαυμαστές της στήνονται στην ουρά για να πάρουν ένα της αυτόγραφο.

Σύμφωνα με το cosmo.gr, κάθε φορά που η Ελένη Φιλίνη εμφανίζεται κάπου στην Κωσνταντινούπολη, γίνεται ο κακός χαμός από θαυμαστές της που θέλουν να τη δουν από κοντά, ενώ οι δρόμοι της πόλης έχουν γεμίσει από αφίσες που διαφημίζουν τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί η Ελληνίδα ηθοποιός. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που η φωνάζουν με το μικρό της όνομα και της ζητούν να τραγουδήσει α καπέλα τους στίχους που ερμηνεύει στη σειρά.

Παράλληλα, όλα τα τηλεοπτικά περιοδικά της Τουρκίας φιλοξενούν φωτογραφίες της Ελένης και κολακευτικά σχόλια για το ταλέντο της.

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο σίριαλ «Δυο όχθες, Ένας Ισμαήλ», όπου υποδύεται μια Ελληνίδα, ο άντρας της οποίας είναι δίγαμος, με μια σύζυγο στη Τουρκία και μία στη Μυτιλήνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ