Παλεύει να επιστρέψει η φυσικός που απολύθηκε επειδή ήταν «ροζ» στάρ [βίντεο]

Ένα βήμα πριν από την δικαίωση είναι η 32χρονη καθηγήτρια φυσικής Στέισι Χάλας που απολύθηκε πριν από μερικούς μήνες από το γυμνάσιο Richard B. Haydock στην Καλιφόρνια όταν μαθητές της ανακάλυψαν ότι έχει κάνει καριέρα στην «ροζ» βιομηχανιά με το όνομα Τίφανι Σιξ.

Άκρως συναισθηματική ήταν η πρώτη εμφάνιση της Στέισι Χάλας στο δικαστήριο, εκεί όπου εξήγησε ότι ο μόνος λόγος που στράφηκε στο πορνό ήταν επειδή η οικογένειά της δεν είχε χρήματα για να αγοράσει τα απαραίτητα από το μανάβικο. Τονίζοντας πως αισθάνθηκε «βρώμικη» και «ντροπιασμένη» μετά το πρώτο γύρισμα.

Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και ο δικηγόρος της, Ρίτσαρντ Σουάμπ, που τόνισε πως η Χάλας είχε ολοκληρώσει την σέξι καριέρα της όταν προσλήφθηκε στο σχολείο και πως το να γυρίσεις τσόντες μπορεί να μην θεωρείται μια έντιμη δουλειά, αλλά πάντως είναι νόμιμη. Καθώς επίσης ότι το εργασιακό παρελθόν της Χάλας δεν επηρεάζει το πόσο καλή καθηγήτρια υπήρξε.

Ο διευθυντής του σχολείου, από την πλευρά του, τονίζει ότι η 32χρονη δεν απολύθηκε εξαιτίας της συμμετοχής της σε ερωτική ταινία, αλλά γιατί είπε ψέματα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για την πρόσληψή της, δηλώνοντας πως έχει δουλέψει ως ναυαγοσώστρια και ως υπάλληλος σε fast food.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ