Παπαδόπουλος: Δεν ξέρω αν θα καταψηφίσουμε, δεν δεχόμαστε τις αλλαγές στα εργασιακά - iefimerida.gr

Παπαδόπουλος: Δεν ξέρω αν θα καταψηφίσουμε, δεν δεχόμαστε τις αλλαγές στα εργασιακά

Παπαδόπουλος: Δεν ξέρω αν θα καταψηφίσουμε αλλά δεν μπορούμε να δεχθούμε τις αλλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άρνηση της Δημοκρατικής Αριστεράς να δεχθεί τις αλλαγές στα εργασιακά επανέλαβαν και σήμερα τα στελέχη της σε δημόσιες τοποθετήσεις τους.

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ Fm, ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς Ανδρέας Παπαδόπουλος τόνισε ότι «δεν ξέρω αν θα καταψηφίσουμε, αλλά δεν μπορούμε να δεχθούμε αυτές τις αλλαγές στα εργασιακά» ενώ παράλληλα εκτίμησε ότι «υπάρχει χρόνος για διαπραγμάτευση, αρκεί αυτή να γίνει σε υψηλό επίπεδο».

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, δήλωσε ότι η Δημοκρατική Αριστερά δεν μπορεί με την ψήφο της να εγκρίνει μια ακόμα μεγαλύτερη αποδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων.

Παρ'όλα αυτά, ο κ. Χατζησωκράτης ξεκάθαρισε ότι το κόμμα του σκοπεύει να ψηφίσει τον προϋπολογισμό και να στηρίξει την κυβέρνηση, σε περίπτωση που τεθεί τέτοιο ζήτημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ