Τελευταία προσπάθεια Στουρνάρα να πείσει το ΠΑΣΟΚ για τις ιδιωτικοποιήσεις - iefimerida.gr

Τελευταία προσπάθεια Στουρνάρα να πείσει το ΠΑΣΟΚ για τις ιδιωτικοποιήσεις

Τελευταία προσπάθεια Στουρνάρα να πείσει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για τις ιδιωτι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα συνάντηση με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα έχει σήμερα στη μια μετά το μεσημέρι ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας καθώς το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να διαφωνεί με τη διαδικασία των ιδιωτικοποιήσεων.

Η συνάντηση θα γίνει στο πλαίσιο της ενημέρωσης του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Οικονομικών (ΚΤΕ) του ΠΑΣΟΚ, στη σκιά των χθεσινών δηλώσεων Στουρνάρα, ο οποίος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου επανέλαβε ότι η Τρόικα είναι απόλυτα αρνητική σε οποιαδήποτε αλλαγή.

Παρ' όλα αυτά, τουλάχιστον 10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ επιμένουν να διαφωνούν, ζητώντας η κάθε ιδιωτικοποίηση να περνάει πρώτα από τη Βουλή ενώ ο ίδιος ο κ. Στουρνάρας δήλωσε ότι συμφωνεί με τις θέσεις της Τρόικα, εξηγώντας ότι κανένας ξένος επενδυτής δεν θα έρθει στην Ελλάδα, αν η Βουλή αναλάβει την κύρωση κάθε ιδιωτικοποίησης.

Σε κάθε περίπτωση, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προγραμματίζουν ήδη νέα συνεδρίαση του ΚΤΕ για αύριο, όπου και θα εξεταστεί ξανά το θέμα, με τα νέα δεδομένα που ίσως προκύψουν μετά τη σημερινή συζήτηση τους με τον υπουργό Οικονομικών. Πρωταγωνιστικό ρόλο στις αντιδράσεις εντός του ΠΑΣΟΚ διαδραματίζουν κυρίως οι βουλευτές κ.κ Μπόλαρης, Δριβελέγκας, Μωραϊτης και Αηδόνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δημοκρατική Αριστερά έχει εκφράσει από την αρχή τη διαφωνία της με τη συγκεκριμένη διαδικασία ιδιωτικοποιήσεων ενώ ανάλογη στάση τηρεί και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ