«Δεν παίρνω ηρωίνη, ούτε είμαι ανορεξική», δηλώνει στην αυτοβιογραφία της η Κέιτ Μος - iefimerida.gr

«Δεν παίρνω ηρωίνη, ούτε είμαι ανορεξική», δηλώνει στην αυτοβιογραφία της η Κέιτ Μος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα στερεότυπα που υπάρχουν στην κοινή γνώμη για εκείνη -και την συμβουλή του Τζόνι Ντεπ που ακολουθεί ευλαβικά- αποκάλυψε η Κέιτ Μος στα πλαίσια της αυτοβιογραφίας της με τίτλο Kate: The Kate Moss Book.

«Αν ήμουν όντως ανορεξική ή έπαιρνα ηρωίνη μπορεί να είχα ταραχτεί παραπάνω από όλα όσα γράφονταν για μένα. Αλλά επειδή ακριβώς δεν ήταν, δεν τα σκεφτόμουν καν. Με ένοιαζε μόνο η γνώμη των ανθρώπων που με γνώριζαν πραγματικά».Αυτό δηλώνει η Κέιτ Μος στα πλαίσια της νέας της αυτοβιογραφίας.

Εκεί που επίσης αποκαλύπτει τα προβλήματα αυτοεκτίμησης που αντιμετώπιζε όταν ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 15 της «Σιχαινόμουν το στήθος μου περισσότερο από οτιδήποτε όταν ήμουν teenager. Και έκανα τα πάντα για να μην χρειαστεί να βγάζω το top μου. Πλέον αντιμετωπίζω την γύμνια ως κάτι που σου δίνει δύναμη. Πριν όμως δεν ήμουν έτσι. Επί χρόνια έβαζα τα κλάματα όποτε ήταν απαραίτητο να δείξω το σώμα μου».

Τέλος, η Κέιτ επίσης ανέφερε εκείνη την συμβουλή του Τζόνι Ντεπ που έχει τηρήσει ευλαβικά και η οποία αποτελεί και τον λόγο που δεν έχει λογαριασμό στο twitter και το facebook.Ποια είναι αυτή; To «Ποτέ μην παραπονιέσαι και ποτέ μην δίνεις εξηγήσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ