O μικρότερος σκύλος του κόσμου ζυγίζει μόλις 92 γραμμάρια [βίντεο] - iefimerida.gr

O μικρότερος σκύλος του κόσμου ζυγίζει μόλις 92 γραμμάρια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία θέση στο ρεκόρ Γκίνες διεκδικεί η Σούνι, το μικροσκοπικό τεριέ από την Πολωνία, που φαίνεται να είναι το μικρότερο σκυλί στον κόσμο.

Το σκυλάκι αυτή τη στιγμή είναι τριών μηνών και ζυγίζει μόλις 92 γραμμάρια. Όταν γεννήθηκε δεν περίμενε κανείς ότι θα καταφέρει να επιζήσει αφού το βάρος της ήταν μόλις 44 γραμμάρια.

Όπως δηλώνει η ιδιοκτήτριά του Αννα Πολ, «Είναι θαύμα που ζει. Όταν η μητέρα της τη γέννησε νόμιζα ότι ήταν ένα κομμάτι από τον πλακούντα, όμως ξαφνικά άρχισε να κινείται»

Ωστόσο χάρη στην αγάπη και την επιμονή της, (μετά τη γέννησή της την τάιζε ανά μια ώρα μέρα και νύχτα) η Σούνι κατάφερε να επιζήσει και είναι πλέον ένα υγιές και παιχνιδιάρικο κουτάβι.

Όπως αναφέρουν οι κτηνίατροι, δεν θα μεγαλώσει πολύ ακόμα,οπότε όταν φτάσει σε ηλικία ενός έτους θα διεκδικήσει μια θέση στο βιβλίο Γκίνες ως το μικρότερο σκυλάκι του κόσμου.

Δείτε την χαριτωμένη Σούνι στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ