Νεκρή σε τροχαίο 32χρονη ηθοποιός-Έγινε γνωστή παίζοντας την μαζορέτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Νεκρή σε τροχαίο 32χρονη ηθοποιός-Έγινε γνωστή παίζοντας την μαζορέτα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκάλεσε στον κόσμο της hip hop η είδηση για τον θάνατο σε τροχαίο της Νατίνα Ριντ, μέλους του girl band Blaque και γνωστής στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή της στην ταινία Bring it on με θέμα τον αγώνα μεταξύ ομάδων από μαζορέτες.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή της πόλης Γκουίνετ στην Τζόρτζια, όπου και έλαβε χώρα το επεισόδιο, ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην 32χρονη ράπερ (και μητέρα ενός δεκάχρονου) καθώς περνούσε το δρόμο.

Νεκρή σε τροχαίο 32χρονη ηθοποιός-Έγινε γνωστή παίζοντας την μαζορέτα [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Αυτή την στιγμή δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες κατά του οδηγού, ο οποίος σταμάτησε αμέσως το όχημα και τηλεφώνησε στην αστυνομία για να αναφέρει το περιστατικό.

Νεκρή σε τροχαίο 32χρονη ηθοποιός-Έγινε γνωστή παίζοντας την μαζορέτα [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Η Νατίνα έγινε γνωστή ως το 1/3 του γυναικείου χιπ χοπ group Blaque του οποίου τα μεγαλύτερα χιτ ήταν τα "808," "Can't Get It Back" και "Bring It All To Me''. Επίσης πρωταγωνίστησε στην ταινία Bring It On που κυκλοφόρησε το 2000.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ