Παπαδημούλης για Αμβρόσιο: «Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει»

Σκληρή επίθεση κατά του Μητροπολίτη Αμβρόσιου, για όσα έγραψε κατά του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Δημήτρης Παπαδημούλης, ενώ σχολίασε και όσους δεν αντιδρούν στην επίθεση Παναγιώταρου στον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

"Μια γλυκιά ελπιδα"βλέπει στην ΧΑ,ο Αμβροσιος,σε αντίθεση με άλλους Ιεράρχες.Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει. Αμβροσία!

Αυτό ήταν το σχόλιο που ανέβασε στο Twitter του, ο βουλευτής για όσα έγραψε ο Μητροπολίτης στο ιστολόγιο του για τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή, την οποία είχε χαρακτηρίσει «γλυκιά ελπίδα».

Αμέσως μετά, με νέο του σχόλιο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στις προκλητικές δηλώσεις του Παναγιώταρου για τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη. Ο κ. Παπαδημούλης θύμισε ότι ο σέντερ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας αγωνίζεται από την ηλικία των 12 ετών με τη φανέλα με το εθνόσημο αλλά παρ' όλα αυτά η πολιτική και αθλητική ηγεσία του τόπου σιωπά.

Ο κ. Παπαδημούλης αναρωτιέται αν αρκούσε στις συγκεκριμένες ηγεσίες μονάχα μια φωτογραφία με τον Σχορτσιανίτη, προφανώς μετά τις μεγαλές επιτυχίες της Εθνικής Ελλάδας.

Το σχετικό tweet του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

Διαβάστε εδώ για το ρατσιστικό σχόλιο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής κι εδώ την απάντηση του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ