Ο Χαϊκάλης παραδέχθηκε το λάθος του με τα «κέρδη» στον ελλειμματικό ΟΔΙΕ - iefimerida.gr

Ο Χαϊκάλης παραδέχθηκε το λάθος του με τα «κέρδη» στον ελλειμματικό ΟΔΙΕ

Ο Χαϊκάλης παραδέχθηκε το λάθος του με τα «κέρδη» στον ελλειμματικό ΟΔΙΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επιστολή του στο iefimerida.gr ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης παραδέχθηκε το λάθος του στην παράθεση των στοιχείων περί ΟΔΙΕ και ευχαρίστησε για την επισήμανση.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητών Ελλήνων επιβεβαίωσε την ορθότητα του δημοσιεύματος του iefimerida αναφορικά με τα στοιχεία που παρέθεσε από το βήμα της Βουλής, σημείωσε πως «ο καθένας που διαπράττει ατόπημα θα πρέπει να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και να παραδέχεται τα σημεία όπου και εκείνος σφάλει» ενώ κατέληξε πως δεν αλλάζει η πολιτική του στάση σχετικά με το θέμα του «ξεπουλήματος» της περιουσίας του Δημοσίου.

Ολόκληρη η επιστολή του κ. Χαϊκάλη είχε ως εξής:

«Αναφορικά με το άρθρο σας σχετικά με την ομιλία μου στη Βουλή περί ΟΔΙΕ, θέλοντας να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για την προσοχή που δίνεται στις ομιλίες των βουλευτών, σας αναφέρω πως όντως υπήρξε λάθος στην μεταφορά των στοιχείων που έλαβα γνώση, καθώς τα μεγέθη που παρουσίασα αφορούσαν τα αποθεματικά και όχι τα κέρδη της εταιρείας.

Προσωπικά, θεωρώ μέγιστη ευθύνη την μετάδοση ακριβών πληροφοριών προς τους πολίτες και πιστεύω πως ο καθένας που διαπράττει ατόπημα θα πρέπει να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και να παραδέχεται τα σημεία όπου και εκείνος σφάλει.

Παρόλα αυτά, η στάση μου για το ξεπούλημα της Ελληνικής περιουσίας παραμένει αστηλίτευτη και θα επιμείνω στην κατεύθυνση που έχω ακολουθήσει, εφόσον αυτή προασπίζει τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών.

Με εκτίμηση,

Παύλος Χαϊκάλης

Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ