Halloween Party για τους σταρ του Χολιγουντ [εικόνες] - iefimerida.gr

Halloween Party για τους σταρ του Χολιγουντ [εικόνες]

Halloween Party για τους σταρ του Χολιγουντ [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο νωρίτερα γιόρτασε το Ηalloween το Χόλιγουντ, αφού το Σάββατο ήταν όλοι καλεσμένοι σε πάρτυ μασκέ. Μια και η 31η Οκτωβρίου φέτος πέφτει Τετάρτη, είπαν να πάνε το Σάββατο μασκαρεμένοι σε πάρτυ και να διασκεδάσουν μέχρι πρωΐας. Τι ντύθηκαν λοιπόν οι αγαπημένοι μας σταρ; Δείτε και πάρτε ιδέες για την Τετάρτη.

Η Χίλαρι Νταφ, δύσκολα αναγνωρίζεται αφού έκρυψε επιμελώς την ομορφιά της πίσω από μακιγιάζ σκελετού και αντίστοιχα στόλισε και τον όμορφο συνοδό της. Η Πάρις Χίλτον μάλλον έπεσε θύμα της κρίσης, αφού όχι μόνο δεν πήρε καινούρια στολή ξέθαψε την περσινή στολή της Αλίκης στη χώρα των Θαυμάτων, έντυσε κι ένα φίλο της Τρελοκαπελά και βγήκε σεργιάνι.

Όσο για την Κριστίνα Αγκιλέρα, κάτι σε πριγκίπισσα το πήγαινε αλλά δεν παρέλειψε να τα πετάξει όλα έξω, ενώ κουβάλησε κι έναν ιππότη για το royal της υπόθεσης. Πάντως μακράν την καλύτερη εμφάνιση έκανε η Κιμ Καρντάσιαν που ντύθηκε γοργόνα απο το Splash και ήταν πραγματικά κομψή και εκθαμβωτική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ