Εσπευσμένα στην Αθήνα από τις ΗΠΑ ο Βενιζέλος λόγω του τυφώνα Σάντι - iefimerida.gr

Εσπευσμένα στην Αθήνα από τις ΗΠΑ ο Βενιζέλος λόγω του τυφώνα Σάντι

Εσπευσμένα στην Αθήνα από τις ΗΠΑ ο Βενιζέλος λόγω του τυφώνα Σάντι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία μέρα πριν την προγραμματισμένη επιστρέφει στην Αθήνα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, από την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ όπου και βρίσκεται και είχε συναντήσεις με τον αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή του ΔΝΤ και τον εκπρόσωπο του IIF.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιστρέφει νωρίτερα λόγω του τυφώνα Σάντι ο οποίος αναμένεται να φτάσει μέχρι την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ οι αμερικανικές αρχές δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο διακοπής της λειτουργίας του αεροδρομίου της Ουάσιγκτον.

Τυχόν αποκλεισμός θα σήμαινε καθυστέρηση της επιστροφής του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος αποφάσισε να επιστρέψει και να βρίσκεται στην Αθήνα κατά την τελική φάση της διαπραγμάτευσης για τη συμφωνία με την Τρόικα και ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup που θα συνεδριάσει την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ