ΚΚΕ: Ο λαός θα δει άσπρη μέρα αν αντεπιτεθεί να βγει η Ελλάδα από την ΕΕ - iefimerida.gr

ΚΚΕ: Ο λαός θα δει άσπρη μέρα αν αντεπιτεθεί να βγει η Ελλάδα από την ΕΕ

ΚΚΕ: Ο λαός θα δει άσπρη μέρα αν αντεπιτεθεί να βγει η Ελλάδα από την ΕΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάλεσμα προς τον λαό σε συνεχή και κλιμακούμενο αγώνα απευθύνει το ΚΚΕ με πρώτο βήμα, όπως αναφέρει, τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Στο σχόλιο του γραφείου Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ τονίζεται ότι: «Η εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παραπλανηθούν από την κοροϊδία που παίζουν σε βάρος τους οι εταίροι της συγκυβέρνησης και όχι μόνο, γιατί τα μέτρα που έχουν ήδη αποφασιστεί και τα επόμενα που θα έρθουν θα ισοπεδώσουν τελείως το λαό».

Παράλληλα ο Περισσός συμπληρώνει πως ο λαός: «μόνο ένα δρόμο έχει για να δει άσπρη μέρα: Να οργανώσει τη συμμαχία του, να πιστέψει στη δύναμή του και να αντεπιτεθεί για να βγει η Ελλάδα από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία που θα διαγράψει μονομερώς το χρέος και θα οργανώσει την παραγωγή με βάση τις ανθρώπινες ανάγκες και όχι τα καπιταλιστικά κέρδη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ