Καρούζος: Η Ρεβέκκα βρήκε έναν «ωραίο, δυνατό σύμμαχο» για να με καταστρέψει - iefimerida.gr

Καρούζος: Η Ρεβέκκα βρήκε έναν «ωραίο, δυνατό σύμμαχο» για να με καταστρέψει

Καρούζος: Η Ρεβέκκα βρήκε έναν «ωραίο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη μήνυση του Ιωάννη Καρούζου εναντίον της πρώην συζύγου του Ρεβέκκας Σκαφτούρα αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα, στην οποία ο καταζητούμενος επιχειρηματίας περιγράφει το πώς η επί 18 χρόνια σύντροφός του ενορχήστρωσε και επεδίωξε την πτώχευση των εταιρειών του ομίλου.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα της Real News, όπου αποκαλύπτονται περιληπτικά τα σημαντικότερα σημεία της μηνυτήριας αναφοράς, ο επιχειρηματίας εκθέτει τις «διαβολικές» όψεις μίας γυναίκας, η οποία κατά τα λεγόμενα του επεδίωκε την αποδέσμευσή της από εκείνον και το γάμο τους, καθώς και άλλες λεπτομέρειες που αφορούν σε οικονομικά μεγέθη και συμφέροντα.

«Ωραίους και δυνατούς συμμάχους» είχε στο πλευρό της η Ρεβέκκα Σκαφτούρα κατά την κατάστρωση και πραγματοποίηση του δόλιου σχεδίου της με σκοπό την πτώχευση του ομίλου για ίδιον όφελος, τη διάλυση του γάμου τους, ακόμη και τη «μοιρασιά» των λάφυρων, αναφέρει η μήνυση που κατέθεσε στο Α.Τ. Ελληνικού την 7η Ιουλίου 2010 ο Ιωάννης Καρούζος, ζητώντας από τη Δικαιοσύνη να διώξει και να τιμωρήσει την πρώην σύζυγό του για την τέλεση ποινικά κολάσιμων πράξεων.

Στην αναφορά ο Ιωάννης Καρούζος παρουσιάζει τον εαυτό του ως θύμα ενός σχεδίου οικονομικής αποδυνάμωσης και εξόντωσής του από τη Ρ. Σκαφτούρα, απώτερος στόχος της οποίας ήταν η αποκομιδή προσωπικών «οικονομικών, κοινωνικών και λοιπών οφελών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ