Σάλος στην Κίνα - Νηπιαγωγός-τέρας κακοποιούσε βάναυσα μικρούς μαθητές

Μεγάλος σάλος έχει ξεσπάσει στην Κίνα από την αποκάλυψη ότι νηπιαγωγός κακοποιούσε συστηματικά τους μικρούς της μαθητές. Μάλιστα, δημοσίευε στο διαδίκτυο και τα σχετικά ντοκουμέντα, δηλαδή φωτογραφίες με τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλε τα παιδιά.

Η νηπιαγωγός που εργάζεται στην περιφέρεια της Τσετσιάντγκ, βασάνιζε με διάφορους τρόπους τα νήπια που οι γονείς τους εμπιστεύονταν στα χέρια της για να τα διαπαιδαγωγήσει και να τα φυλάξει.

Ακόμη μεγαλύτερο αποτροπιασμό προκαλεί το γεγονός ότι η δασκάλα των νηπίων στη συνέχεια δημοσίευε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες των κακοποιημένων νηπίων.

Στις 702 φωτογραφίες που βρέθηκαν στο διαδίκτυο η νηπιαγωγός φαίνεται να σηκώνει ένα παιδάκι από τα αυτιά, να «φιμώνει» τα νήπια με μονωτική ταινία, ακόμη και να έχει πετάξει κάποιον άλλο από τους άτυχους μαθητές της σε σκουπιδοτενεκέ.

Στις φωτογραφίες φαίνεται να σηκώνει ένα παιδάκι από τα αυτιά, να έχει κολλήσει μονωτική ταινία στο στόμα άλλου, ή ακόμα και να έχει πετάξει μέσα σε έναν σκουπιδοτενεκέ κάποιον από τους άτυχους μαθητές της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ