Ακαρπη η συνάντηση Στουρνάρα με γιατρούς και δικηγόρους - iefimerida.gr

Ακαρπη η συνάντηση Στουρνάρα με γιατρούς και δικηγόρους

Ακαρπη η συνάντηση Στουρνάρα με γιατρούς και δικηγόρους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακαρπη ήταν η συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι των ιατρικών και δικηγορικών συλλόγων με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαν του έθεσαν τα φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα που αφορούν τους κλάδους τους, δηλαδή την επικείμενη ένταξη του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολούμενων στον ΕΟΠΥΥ, την περικοπή των ειδικών μισθολογίων, την απελευθέρωση του δικηγορικού επαγγέλματος και το επικείμενο φορολογικό νομοσχέδιο.

Οπως δήλωσαν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης εκπρόσωποι των ιατρικών συλλόγων από την πλευρά του ο κ. Στουρνάρας, το μόνο που τους έδωσε του Δημοσίου προς τους ιδιώτες γιατρούς.

Μάλιστα, χρησιμοποίησαν τη χαρακτηριστική φράση... «τσάμπα ήρθαμε».

Οι δικηγόροι, πάλι, τόνισαν ότι δεν πρέπει να καταργηθεί η υποχρεωτική παρουσία δικηγόρου σε συγχωνεύσεις άνω των 100.000 ευρώ, όπως προβλέπει το Μνημόνιο, λέγοντας ότι τίθενται θέματα ασφάλειας, όπως και να μην καταργηθεί το αφορολόγητο όριο για τους χαμηλά αμειβόμενους δικηγόρους.

Οπως και οι εκπρόσωποι του ιατρικού κλάδου, έτσι και αυτοί δεν ικανοποιήθηκαν από τις απαντήσεις του υπουργού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ