Πέτρος Φιλιππίδης: Το 99% όσων χρησιμοποιούν το Twitter είναι ηλίθιοι - iefimerida.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Το 99% όσων χρησιμοποιούν το Twitter είναι ηλίθιοι

Πέτρος Φιλιππίδης: Το 99% όσων χρησιμοποιούν το Twitter είναι ηλίθιοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για όλους και για όλα, αλλά και γιο το Twitter και τους χρήστες του μίλησε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Οταν ερωτήθηκε από την παρουσιάστρια για το αν χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ηθοποιός απάντησε θετικά εξηγώντας μάλιστα πως πρόσφατα άνοιξε λογαριασμό στο Twitter, τον οποίο έκλεισε λίγο αργότερα καθώς δεν μπορούσε να αντέξει... τη βλακεία.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός είπε πως «δεν μπορεί, δεν γίνεται ο πικραμένος να λέει ότι του έρχεται στη γκλάβα και να σου μιλάει και εσένα».

«Δεν μπορεί να νομίζει ο καθένας ότι σε ξέρει και να νομίζει κιόλας ότι μπορεί να σου μιλήσει όπως θέλει, να σου πει ότι να ΄ναι» συνέχισε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να... κλείσει το λογαριασμό του στο Twitter ο δημοφιλής ηθοποιός εξήγησε πως «επειδή είναι μικρές οι φράσεις υποχρεωτικά δεν μπορείς να αναπτύξεις τη σκέψη σου», με αποτέλεσμα αυτή να παρερμηνεύεται και να αναγκάζεσαι να κάνει πολλά tweets ακόμη για να εξηγήσεις τι ήθελες να πεις αρχικά.

«Δεν απευθύνεται στης ίδιας ευφυίας ανθρώπους το Twitter» συνέχισε και κατέληξε λέγοντας πως το 99% των χρηστών του δημοφιλούς μέσου είναι ηλίθιοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ