Δεν τη γλυτώνει την παντόφλα ο Ρόμπι Γουίλιαμς: Δήλωσε ότι δεν μπορεί να μείνει πιστός - iefimerida.gr

Δεν τη γλυτώνει την παντόφλα ο Ρόμπι Γουίλιαμς: Δήλωσε ότι δεν μπορεί να μείνει πιστός

Δεν τη γλυτώνει την παντόφλα ο Ρόμπι Γουίλιαμς που δήλωσε ότι δεν μπορεί να μείν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς από κακό παιδί της ροκ έγινε ένας ήρεμος οικογενειάρχης, ωστόσο οι άσωτες μέρες δεν έχουν μείνει για πάντα στο παρελθόν, καθώς παραδέχτηκε ότι όταν πίνει ξυπνάει ο πολυγαμικός του εαυτός.

Ο τραγουδιστής ομολόγησε πρόσφατα ότι παρά την ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή που ζει, η αδυναμία του στο ωραίο φύλο ξυπνά κάθε φορά που πίνει ένα ποτηράκι παραπάνω. «Αν έπινα, πραγματικά θα την είχαμε πατήσει. Όταν είμαι μεθυσμένος, δεν μπορώ να το κρατήσω μέσα στο παντελόνι μου», ανέφερε συγκεκριμένα στο περιοδικό Shortlist.

«Αν κάποιος είναι μακριά από το σπίτι του και δεν απάτησε τη γυναίκα του, πρέπει να του δώσουμε βραβείο για αυτοσυγκράτηση. Εγώ όπου πάω παίρνω πάντα μαζί τη γυναίκα μου, Αΐντα. Δεν μου έχει λείψει το φλερτ, αλλά παραμένω άντρας. Η μονογαμία είναι μια αποστολή σε εξέλιξη. Δεν μου φαίνεται φυσιολογική, αλλά μέχρι στιγμής όλα καλά», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ