Kάρλα Μπρούνι Σαρκοζί: Βαλερί παντρέψου τον Ολάντ - iefimerida.gr

Kάρλα Μπρούνι Σαρκοζί: Βαλερί παντρέψου τον Ολάντ

Kάρλα Μπρούνι Σαρκοζί: Βαλερί παντρέψου τον Ολάντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμβουλές σαν γυναίκα προς γυναίκα δίνει η Κάρλα Μπρούνι Σαρκοζί στη σύζυγό του Γάλλου πρωθυπουργού Βαλερί Τριερβελέρ, επικαλούμενη τις ευθύνες που έχει μια Πρώτη Κυρία.

«Είναι ευκολότερο να είσαι νόμιμη σύζυγος ενός αρχηγού κράτους, παρά να είσαι απλή σύντροφός του», λέει η Κάρλα Μπρούνι Σαρκοζί στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρηση της από τα Ιλίσια. Μιλώντας στο περιοδικό Elle προτείνει στην 47χρονη Βαλερί Τριερβελέρ να παντρευτεί τον σύντροφό της πρωθυπουργό Φρανσουά Ολάντ, διότι έτσι θα καθησυχάσει την κοινή γνώμη. Η αλήθεια είναι πως τα δύο τρίτα των Γάλλων αυτή τη στιγμή έχουν αρνητική γνώμη για τη δημοσιογράφο του Paris Match που μετακόμισε στα Ιλίσια με τον σύντροφό της τον περασμένο Μάιο.

«Ίσως κάνω λάθος και η επιλογή τους να είναι πιο μοντέρνα. Αλλά εγώ ένιωσα πραγματικά την κοινή γνώμη να ησυχάζει όταν παντρεύτηκα τον Νικολά. Μέσω αυτής της επίσημης δέσμευσης βρήκα τελικά τη θέση μου στη δημόσια ζωή», προσθέτει. «Μπήκα οικειοθελώς σε αυτή την παθητική θέση διότι ήταν το πιο απλό πράγμα που θα μπορούσα να κάνω».Αφήνει μάλιστα αιχμές για το γεγονός ότι η κα. Τριερβελέρ συνεχίζει να αρθρογραφεί στο Paris Match (διατηρεί στήλη για θέματα πολιτισμού). Σημειώνεται ότι η νέα Πρώτη Κυρία υπήρξε δυο φορές παντρεμένη στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ