Τί δήλωσε η Νικόλ Κίντμαν για τις ερωτικές σκηνές στην ταινία «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» - iefimerida.gr

Τί δήλωσε η Νικόλ Κίντμαν για τις ερωτικές σκηνές στην ταινία «Μάτια Ερμητικά Κλειστά»

Τί δήλωσε η Νικόλ Κίντμαν για τις ερωτικές σκηνές στην ταινία «Μάτια Ερμητικά Κλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποκαλυπτική για τις ερωτικές σκηνές που μοιράστηκε στην ταινία «Μάτια Ερμητικά» με τον τότε σύζυγό της Τομ Κρουζ, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσαν, ήταν η Νικόλ Κίντμαν, ενώ παράλληλα απάντησε στα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως αυτή η συνεργασία ήταν η αρχή του τέλους για το ζευγάρι.

Όπως εξομολογήθηκε στο «Hollywood Reporter» η ηθοποιός, χρειάστηκε να την πείσουν για να γυρίσει τις ερωτικές σκηνές με τον τότε σύζυγό της, ενώ αποκάλυψε ότι οι πιο ακραίες ερωτικές σκηνές κόπηκαν στο μοντάζ.

Παράλληλα, απαντώντας στα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει λίγο μετά το διαζύγιό τους, δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας, ότι αυτή συνέβαλε σημαντικά στη διάλυση του γάμου τους τόνισε ότι δεν ισχύουν, προσθέτοντας ότι «με τον Τομ ήμασταν πολύ δεμένοι τότε».

Τέλος, αναφερόμενη στις φήμες ότι ο σκηνοθέτης Στάνλεϊ Κιούμπρικ βάσισε τους χαρακτήρες των πρωταγωνιστών στη Νικόλ Κίντμαν και τον Τομ Κρουζ, είπε: «Αυτός ήταν ο Στάνλεϊ: Χρησιμοποίησε την ταινία ως πρόκληση, προσποιούμενος ότι ήταν η δική μας σεξουαλική ζωή. Φυσικά το καταλαβαίναμε αυτό, αλλά προφανώς δεν είχε σχέση με τη δική μας ζωή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ