Στις 12 Νοεμβρίου στα περίπτερα η νέα εφημερίδα του Αντώνη Δελλατόλα με τίτλο «6 Μέρες» - iefimerida.gr

Στις 12 Νοεμβρίου στα περίπτερα η νέα εφημερίδα του Αντώνη Δελλατόλα με τίτλο «6 Μέρες»

Στις 12 Νοεμβρίου στα περίπτερα η νέα εφημερίδα του Αντώνη Δελλατόλα με τίτλο «6
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου για το νέο εκδοτικό εγχείρημα του γνωστού δημοσιογράφου Αντώνη Δελλατόλα. Το νέο φύλλο θα είναι καθημερινό.

Η νέα εκδοτική απόπειρα αντλεί τη δημοσιογραφική και σχεδιαστική έμπνευσή της από την ιστορική γαλλική εφημερίδα «Λιμπερασιόν».

Ο στόχος της είναι να αποτελέσει ένα πεδίο έκφρασης της «όλης Αριστεράς» και θα είναι έντονα παρεμβατική, με ανάλυση και άποψη, σε όλο το εύρος των μεγάλων πολιτικών, κοινωνικών και οικονομικών θεμάτων όσο και στον πολιτισμό.

Δημοσιογραφικά θα επιχειρήσει να βρίσκεται «ένα βήμα μπροστά» από την είδηση. Δεν θα αρκείται στην τυπική καταγραφή της, αλλά θα προσφέρει κάθε μέρα μια σφαιρική οπτική με σκοπό να παρουσιάζει μια όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητας στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Θα απασχολεί περίπου 50 δημοσιογράφους, ενώ το πρωτοσέλιδό της δεν θα είναι στατικό, καθώς θα εμφανίζεται με ενδιαφέρουσες σχεδιαστικές παραλλαγές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Liberation Αντώνης Δελλατόλας 6 Μέρες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ