Ξυνίδης: Αν ο Γιώργος ήταν σήμερα στις ΗΠΑ, εν μέσω κρίσης, θα του έλεγαν ότι το σκάει... - iefimerida.gr

Ξυνίδης: Αν ο Γιώργος ήταν σήμερα στις ΗΠΑ, εν μέσω κρίσης, θα του έλεγαν ότι το σκάει...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα βέλη του κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στρέφει μέσω του προσωπικού του blog ο πρώην υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης, σχολιάζοντας το ταξίδι Βενιζέλου στις ΗΠΑ, την ώρα που η κυβέρνηση κλυδωνίζεται.

Επικαλούμενος ένα ερώτημα που το έθεσε η σύζυγος του, ο κ.Ξυνίδης αναρωτιέται «αν ο Παπανδρέου είχε φύγει ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες την ώρα που κλείνει δεν κλείνει η συμφωνία με την τρόικα, τι θα είχαν πει τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί του αντίπαλοι; ότι είναι "Γιωργάκης" και λίγος; ότι το σκάει στο εξωτερικό; ότι πάει στην πατρίδα του; ότι πάει να πάρει εντολές; άει στον αγύριστο;».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναχώρησε χθες για τις ΗΠΑ όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές της νέας εβδομάδας, αν και η συμφωνία με την τρόικα δεν έχει ολοκληρωθεί και η Δημοκρατική Αριστερά απειλεί σταθερά να μην την ψηφίσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ