Η Ζαρούλια της Χρυσής Αυγής επιμένει στους «υπάνθρωπους», ακούει Καιάδα και καλοδέχεται... συριζαίο γαμπρό - iefimerida.gr

Η Ζαρούλια της Χρυσής Αυγής επιμένει στους «υπάνθρωπους», ακούει Καιάδα και καλοδέχεται... συριζαίο γαμπρό

Η Ζαρούλια επιμένει στους «υπάνθρωπους»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμετανόητη η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, επανέρχεται στις προκλητικές δηλώσεις της περί υπανθρώπων λέγοντας ότι εννοούσε τους λαθρομετανάστες, ενώ δηλώνει έτοιμη να αποδεχτεί αριστερό γαμπρό.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου που ξεσήκωσε σάλο αποκαλώντας στη Βουλή υπανθρώπους με ασθένειες τους μετανάστες, επιμένει στους χαρακτηρισμούς της. Με την επισήμανση όμως ότι δεν ήταν η ίδια «απολύτως σαφής». Όπως λέει, εννοούσε μόνο τους λαθρομετανάστες και τα εγκληματικά στοιχεία, και δηλώνει ότι θα πει ακριβώς τα ίδια στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, όπου μετέχει.

Παράλληλα, όμως, τονίζει ότι δεν φοβάται τυχόν αποβολή της Χρυσής Αυγής από τη Βουλή αν επαναληφθούν τέτοια επεισόδια μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου. Όπως επισημαίνει αυτό θα ήταν «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα», ενώ αποκρούει όσους ζητούν να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, με το επιχείρημα ότι «το ΚΚΕ δεν έχει υπογράψει στον Άρειο Πάγο ότι δεν αποσκοπεί στη βίαιη ανατροπή του καθεστώτος».

Η κυρία Ζαρούλια απορρίπτει και τον χαρακτηρισμό «φασίστες» για τους χρυσαυγίτες. Όπως λέει τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι Έλληνες εθνικιστές, που πολέμησαν το 1940 τους ιταλούς φασίστες...

Δέχεται αριστερό γαμπρό, δεν αντέχει το black metal του Καιάδα

Στην ερώτηση αν θα δεχόταν η κόρη της να ερωτευτεί έναν αριστερό, π.χ. από τον ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Ζαρούλια χαρακτηρίζει «χλωμό» αυτό το σενάριο. Ωστόσο, σπεύδει να πει «ποτέ μη λες ποτέ. Η κόρη μου είναι πολύ έξυπνη και για να ερωτευόταν κάποιον εντελώς διαφορετικό, θα είχε τους λόγους της και της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».

Τέλος, η σύζυγος του κ. Μιχαλολιάκου υποστηρίζει πως θα πήγαινε σε συναυλία black metal με το συγκρότημα του Γιώργου Γερμενή, κατά κόσμον «Καιάδα», παρότι έχει κατηγορηθεί για σατανιστικούς στίχους. Όπως λέει, οι μουσικές της προτιμήσεις διαφέρουν, ωστόσο βρίσκει «μερικά κομμάτια πολύ καλά» αν και τα αφτιά της δεν αντέχουν τόσο θόρυβο. Τονίζει βέβαια ότι το black metal είναι μια... «μόδα που ακολουθούν οι νέοι» και «πολύ εμπορική». «Αν τυχαίνει μερικοί να είναι και παγανιστές, αυτό δεν συμπαρασύρει όλους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ