Η Ναόμι Κάμπελ πλέον θα ζει σε… διαστημόπλοιο [εικόνες]

Το εκκεντρικό γούστο της Ναόμι Κάμπελ πλέον θα φαίνεται όχι μόνο στις στιλιστικές της επιλογές αλλά και στο σπίτι όπου θα ζει, το οποίο είναι μοναδικού σχεδιασμού και θυμίζει έντονα διαστημόπλοιο.

Το σπίτι που έφτιαξε λίγο έξω από τη Μόσχα για να στεγάσει τον έρωτά τους ο Ρώσος μεγιστάνας Βλάντισλαβ Ντορόνιν που είναι ζευγάρι με τη Ναόμι από το 2008, είναι δημιουργία της Ζάχα Χαντίντ, η οποία έχει σχεδιάσει μεταξύ άλλων και το Aquatics Center των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Η πολυτελής κατοικία, συνολικής έκτασης 2.650 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει πισίνα, spa και γυμναστήριο, ενώ χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά ψηλά ταβάνια, τεράστιους υαλοπίνακες και απαλές καμπύλες. Η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού βρίσκεται σε δύο μεγάλους λευκούς πύργους στην κορυφή του κτιρίου, περίπου 20 μέτρα πάνω από το έδαφος.

Αυτό δεν είναι το πρώτο εκκεντρικό σπίτι που χτίζει για την αγαπημένη του ο 46χρονος Ντορόνιν. Πέρυσι, της αγόρασε ένα εξοχικό στην Τουρκία, το οποίο έχει 25 δωμάτια και σχήμα σαν αιγυπτιακό μάτι.







ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ