«Θα έκανα σχέση με άντρα», δηλώνει Έλληνας ηθοποιός που τα πρωινά δουλεύει ως νοσηλευτής - iefimerida.gr

«Θα έκανα σχέση με άντρα», δηλώνει Έλληνας ηθοποιός που τα πρωινά δουλεύει ως νοσηλευτής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Εγώ Weekly ο Βασίλης Παλαιολόγος. Εκεί που -μεταξύ άλλων- κατέθεσε την δική του άποψη για τον έρωτα ανάμεσα στα δύο φύλα.

«Έχει φύλο, ηλικία, ράτσα και κοινωνικές τάξεις ο έρωτας; Δεν υπάρχουν φύλα σε όλα αυτά. Μπορείς να βάλεις φύλο στην ψυχή σου; Το θέμα είναι κατά πόσον "κανιβαλίζεσαι" ο λόγος κάποιου κακοπροαίρετα. (...) Αν τύχαινε να ερωτευτώ, θα έκανα σχέση με άνδρα. Θεωρώ πολύ πιο αντρίκειο, αν σου προκύψει, να είσαι με έναν άνθρωπο του ίδιου φύλου από το να είσαι 70 χρονών και να προσβλέπεις σε μια σχέση με ένα 15χρονο κορίτσι».

Αυτό δήλωσε ο ανερχόμενος ζεν πρεμιέ στο Εγώ Weekly ο οποίος έχει πρόταση να συμμετέχει στο Dancing with the Stars.

Μάλιστα με αφορμή την συγκεκριμένη πρόταση είχε δώσει πριν λίγες μέρες συνέντευξη στην Μεσημεριανή Μελέτη. Εκεί που αποκάλυψε την δουλεία που συνεχίζει να κάνει εκτός υποκριτικής «Το πρωί είμαι νοσηλευτής και το βράδυ ηθοποιός. Τη δουλειά μου την κράτησα για οικονομικούς λόγους, είναι αυτό που έχω σπουδάσει. Δεν θα ξεχάσω τίποτα απ' όσα έχω ζήσει εκεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ