Εισαγγελική παρέμβαση ζήτησε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια για να ξεφύγει από τον πρώην - iefimerida.gr

Εισαγγελική παρέμβαση ζήτησε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια για να ξεφύγει από τον πρώην

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας επιβεβαίωσε ότι κατέφυγε η Μαριάντα Πιερίδη μετά από έντονο καβγά που είχε με τον πρώην της, Δημήτρη Καμενίδη, στο νέο της σπίτι στην Γλυφάδα. Παρών και ο νυν σύντροφός της, Νέστορας Φωτιάδης.

«Μέχρι και πριν από ένα χρόνο δεν θα πίστευα ότι θα εξελιχθούν έτσι τα πράγματα. Αλλά τελικά οι καταστάσεις ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου. Και πιστεύω ότι στο τέλος θα δικαιωθώ (..) Θα παραμείνω θαυμαστής των τραγουδιών της και πιστεύω ότι πλέον δεν έχουμε τίποτα να πούμε ούτε να μοιράσουμε».

Αυτό δήλωσε σήμερα στο fthis ο Δημήτρης Καμενίδης, πρώην σύντροφος της Πιερίδη, απαντώντας στο δημοσίευμα του CIAO (σ.σ. το οποίο επιβεβαίωσε και η Κύπρια τραγουδίστρια) που τον θέλει πρωταγωνιστή σε έντονο καβγά όταν βρέθηκε στο νέο σπίτι της Μαριάντας στο οποίο μετακόμισε εκείνη μετά τον χωρισμό της.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η καταγγελία της τραγουδίστριας έφτασε στον εισαγγελέα, ο οποίος και διέταξε να του γίνουν συστάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ