Με τα μπικίνι τους στην Σαρωνίδα Σταματίνα Τσιμτσιλή και Όλγα Λαφαζάνη [εικόνες] - iefimerida.gr

Με τα μπικίνι τους στην Σαρωνίδα Σταματίνα Τσιμτσιλή και Όλγα Λαφαζάνη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μόνη λογική εξήγηση του γιατί φωτογραφίζονται με μπικίνι στην παραλία -στα μέσα Οκτωβρίου- οι κουμπάρες Σταματίνα Τσιμτσιλή και Όλγα Λαφαζάνη είναι ότι είναι χειμερινές κολυμβήτριες. Κάτι που δεν ισχύει.

Μετά από ένα καλοκαίρι όπου κάθε Ελληνίδα επώνυμη και ημι-επώνυμη φωτογραφήθηκε από παπαράτσι (ή πόσταρε μόνη της φωτό της στο twitter) σέξι στην παραλία, μοιάζει εντελώς παράδοξο να βλέπουμε τις δυο κουμπάρες να κάνουν το ίδιο, ενώ έχει μπει για τα καλά το φθινόπωρο.

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ, το οποίο δημοσίευσε τις φωτό, το συγκεκριμένο μπάνιο έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής 19 Οκτωβρίου.

Προσθέτοντας πως οι δυο παρουσιάστριες «Είναι πολύ δεμένες. Όμως τον τελευταίο καιρό λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων της Σταματίνας δεν μπορούν να βρίσκονται συχνά».

Με τα μπικίνι τους στην Σαρωνίδα Σταματίνα Τσιμτσιλή και Όλγα Λαφαζάνη [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Το μόνο που μένει να ειπωθεί είναι ότι «Τα αγαθά κόποις κτώνται».

Προφανώς το ίδιο και η δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ