Γυναίκα 61 ετών γέννησε δίδυμα χρησιμοποιώντας κατεψυγμένο σπέρμα - iefimerida.gr

Γυναίκα 61 ετών γέννησε δίδυμα χρησιμοποιώντας κατεψυγμένο σπέρμα

Ηλικιωμένη γέννησε δίδυμα χρησιμοποιώντας κατεψυγμένο σπέρμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απίστευτη ιστορία μίας γυναίκας από τη Βραζιλία που προσπαθούσε μάταια για χρόνια να γίνει μητέρα είχε αίσιο τέλος αφού τελικά έφερε στη ζωή δίδυμα, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι όπως αναφέρει δημοσίευμα στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα ειδήσεων, G1.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 61χρονη η Αντονία Λετίσια Άστι που έμεινε έγκυος μετά από πολλές προσπάθειες, χρησιμοποιώντας κατεψυγμένο σπέρμα, γέννησε τη Σοφία και τον Ρομπέρτο, τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κλινική της πόλης Σάντος, κοντά στο Σάο Πάολο. Τα δίδυμα γεννήθηκαν πρόωρα, στις 31 εβδομάδες κύησης, ενώ το βάρος τους δεν ξεπερνούσε τα 900 γραμμάρια το καθένα ωστόσο δε διατρέχουν κανένα απολύτως κίνδυνο.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Επιτέλους μπορώ να ζήσω το όνειρο της μητρότητας. Ευχαριστώ τον Θεό και τον γιατρό μου», δήλωσε συγκινημένη η Άστι, η οποία δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η ηλικία της δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ανατροφή των διδύμων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ