Για αυταρχική συμπεριφορά κατηγορείται ο δήμαρχος Καμίνης. Έκοψε εκπομπή στον 9,84 - iefimerida.gr
MEDIA 

Για αυταρχική συμπεριφορά κατηγορείται ο δήμαρχος Καμίνης. Έκοψε εκπομπή στον 9,84

«Μην παίρνεις σοβαρά τον εαυτό σου», προειδοποιεί τον δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη και τον διευθυντή του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού 9,84 Τάκη Καμπύλη ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δημήτρης Τρίμης.

Αφορμή για την ανακοίνωση του προέδρου της ΕΣΗΕΑ στάθηκε το κόψιμο της εκπομπής της δημοσιογράφου Λαμπρινής Θωμά και η μετακίνηση της στην βραδινή βάρδια του σταθμού, κίνηση που χαρακτηρίστηκε εκδικητική. Η ανακοίνωση του κ. Τρίμη αναφέρει: «Κάποιος σπουδαίος άνδρας έλεγε "να κάνουμε σοβαρά τη δουλεία μας και να μην παίρνουμε τόσο σοβαρά τον εαυτό μας". Αυτή την αρχή θα ήθελα να υπενθυμίσω στους παλιούς μου φίλους Γιώργο Καμίνη και Τάκη Καμπύλη, καθώς παρακολουθώ να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο στη διεύθυνση του δημοτικού σταθμού "Αθήνα 98.4″ παραβιάζοντας αρχές που κάποτε υπερασπίζονταν. Είναι λυπηρό να υποχρεώνομαι να τους εγκαλώ για αυταρχικές και καταστροφικές συμπεριφορές σε βάρος των εργαζομένων και της δημοσιογραφικής λειτουργίας του σταθμού.»

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων στον 9,84 αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΜ-Θ, ο Τάκης Καμπύλης «εκδικητικά» έκοψε την εκπομπή της Λαμπρινής Θωμά και την μετακίνησε στη βραδινή βάρδια. Το ... παράπτωμα της δημοσιογράφου ήταν πως σε μια εκπομπή της τόνισε ότι οι εργαζόμενοι δεν συμφωνούν με ανακοίνωση της διοίκησης του ραδιοφώνου που ισχυριζόταν ότι η ΕΣΗΕΑ φιμώνει τον 9,84, επειδή δεν επέτρεψε να εξαιρεθεί ο σταθμός από την πανελλαδική απεργία των δημοσιογράφων για να μεταδοθεί αφιέρωμα στην παγκόσμια ημέρα κατά της φτώχειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ