Κασιδιάρης: Βενιζέλος - Παπακωνσταντίνου κάνουν τις μωρές παρθένες για τη λίστα - iefimerida.gr

Κασιδιάρης: Βενιζέλος - Παπακωνσταντίνου κάνουν τις μωρές παρθένες για τη λίστα

Κασιδιάρης: Βενιζέλος - Παπακωνσταντίνου κάνουν τις μωρές παρθένες για τη λίστα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου και του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου εξαπέλυσε στη Βουλή ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

«Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου κάνουν τις μωρές παρθένες. Δεν έχει βρεθεί ένας εισαγγελέας; Το ίδιο και για τους πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Διώτη και Καπελέρη... Δεν ξέρει το κράτος πως προφυλακίζονται οι εγκληματίες...; Τους πιέζεις... να μαρτυρήσουν. Στη χώρα μας οι λειτουργοί έχουν ξεφτιλίσει τους θεσμούς» είπε ο βουλευτής και πρόσθεσε: «Η τετράδα της διαφθοράς κοιμάται ήσυχη και την ίδια στιγμή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής οδηγούνται στη Δικαιοσύνη, αίρεται η ασυλία τους...».

Στο ερώτημα προς τον παριστάμενο υπουργό Αιγαίου Ηλία Κώστα Μουσουρούλη «γιατί δεν ζητάτε την λίστα από τους Γάλλους;» πήρε την απάντηση ότι αυτό ήδη έχει συμβεί.

«Η λίστα έπρεπε να έρθει πετώντας... Ποιος καλύπτει τους κλέφτες; Έπρεπε να είναι στη Δικαιοσύνη! Όλο το σύστημα που σιτίζετε υπάρχει σε αυτή τη λίστα!» απάντησε ο κ. Κασιδιάρης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ