Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης - iefimerida.gr

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης.
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη μέρα της αποταμίευσης γιορτάζει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στις 31 Οκτωβρίου, συμπληρώνοντας 112 χρόνια συνεργασίας και εμπιστοσύνης από εκατομμύρια Έλληνες αποταμιευτές. Για ακόμη μία χρονιά το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γιορτάζει με μία πανελλαδική ενημερωτική καμπάνια στα σχολεία, αλλά και μεγάλες κληρώσεις για τους καταθέτες του.

Ο Πρόεδρος του ΤΤ κ. Κλέων Παπαδόπουλος μιλώντας για για την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης δήλωσε: «Το μήνυμα της αποταμίευσης στις μέρες μας γίνεται όλο και πιο ισχυρό, βρίσκοντας όλο και περισσότερους εκφραστές. Ωστόσο, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, αυτό το μήνυμα, αυτόν τον θεσμό, τον υπηρετεί από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του, γιατί όπως η ιστορία έχει δείξει, η αποταμίευση ειδικά σε δύσκολες εποχές γίνεται κύριος μοχλός της οικονομίας και ουσιαστικό μέτρο στήριξης της κοινωνίας».

Επισκέψεις στα σχολεία

Οι διευθυντές καταστημάτων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της πρώην Τ Bank θα επισκέπτονται για όλο τον Οκτώβριο εκατοντάδες σχολεία ανά την Ελλάδα, προωθώντας το μήνυμα της αποταμίευσης στα παιδιά με τους κλασικούς κουμπαράδες που θα στολίσουν και πάλι τα θρανία και το αλληγορικό παραμύθι «Τσεπούλα & Κουμπαράκος» που θα ακουστεί ξανά στις σχολικές αίθουσες.

Ειδική έκδοση για την ιστορία της αποταμίευσης

Θα μοιραστεί επίσης στις βιβλιοθήκες των σχολείων η έκδοση «Αποταμίευση και Διαχείριση Χρήματος στην Ελληνική Ιστορία», αποτέλεσμα μίας επιστημονικής προσπάθειας να σκιαγραφηθούν η πορεία της αποταμίευσης στον ελλαδικό χώρο από την εποχή της δημιουργίας των πρώτων ελληνικών πόλεων-κρατών έως σήμερα και οι επιδράσεις της στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Κληρώσεις για τους τυχερούς καταθέτες του ΤΤ

Η κορύφωση των εορτασμών θα γίνει στις 31 Οκτωβρίου, με τις μεγάλες ετήσιες κληρώσεις των καταθετικών λογαριασμών «Μεγαλώνω» για παιδιά, «Ταμιευτήριο 18 Plus» και «Αποταμιεύω». Συμμετοχή στις κληρώσεις εξασφαλίζουν αυτόματα όσοι είναι κάτοχοι ενός ή περισσοτέρων από τους παραπάνω λογαριασμούς, με τους νικητές να κερδίζουν πλούσια δώρα!

Συγκεκριμένα, από την ετήσια κλήρωση του λογαριασμού «Αποταμιεύω» θα αναδειχθούν 10 τυχεροί στους οποίους το ΤΤ θα καταθέτει €50 κάθε μήνα, για ένα ολόκληρο έτος.

Από την ετήσια κλήρωση του λογαριασμού «Μεγαλώνω» το ποσό που θα δουν οι νικητές στο βιβλιάριό τους θα ανέρχεται στο 200% του υπολοίπου του λογαριασμού τους!

Προνόμιο συμμετοχής σε ετήσια κλήρωση που διοργανώνεται για την ΠΗΑ από την Τράπεζα έχουν και οι νέοι ηλικίας 18-28 ετών που διαθέτουν λογαριασμό «Ταμιευτήριο 18 Plus». Από την κλήρωση θα αναδειχθούν 10 τυχεροί. Ο πρώτος τυχερός θα κερδίσει το ποσό των €10.000 και οι υπόλοιποι 9 από €1.000 ο καθένας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ