Στο νοσοκομείο με υπερκόπωση και βαριά ίωση ο Γιάννης Στουρνάρας - iefimerida.gr

Στο νοσοκομείο με υπερκόπωση και βαριά ίωση ο Γιάννης Στουρνάρας

Στο νοσοκομείο με υπερκόπωση και βαριά ίωση ο Γιάννης Στουρνάρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επέστρεψε στο υπουργείο Οικονομικών ο Γιάννης Στουρνάρας μετά την προσωρινή μεταφορά του στο νοσοκομείο όπου και οι γιατροί διέγνωσαν βαριά ίωση και υπερκόπωση. Με προσωπική του απόφαση, ο υπουργός επέλεξε να μη νοσηλευθεί παρά τις αντίθετες συστάσεις των ιατρών.

Νωρίτερα το πρωί, αναβλήθηκε η συζήτηση ερώτησης στη Βουλή για τα προνόμια των στελεχών των Τραπεζών, λόγω της ασθένειας του υπουργού Οικονομικών. Ενημερώνοντας από βήμα της Βουλής στους συναδέλφους του, ο προεδρεύων Αθανάσιος Νάκος, εξήγησε στον ερωτώντα βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκο Τσούκαλη ότι «δεν είναι διπλωματική η ασθένεια του υπουργού Οικονομικών. Ο κ. Στουρνάρας ασθενεί και δεν μπόρεσε να έρθει στη Βουλή να απαντήσει στην ερώτησή σας. Γνωρίζουμε άλλωστε το βαρύ πρόγραμμά του αυτήν την περίοδο».

Κατά πάσα πιθανότατα, ο κ.Στουρνάρας θα τηρήσει κανονικά το σημερινό πρόγραμμα των υποχρεώσεων του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ