Samsung Galaxy S III: Μοιράσου τα sex-tapes σου με ένα άγγιγμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Samsung Galaxy S III: Μοιράσου τα sex-tapes σου με ένα άγγιγμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα διαφήμιση του Galaxy S III προμοτάρει μια από τις - ίσως - λιγότερο γνωστές δυνατότητες του τηλεφώνου, την ανταλλαγή «πονηρών» βίντεο με το ταίρι σου.

Στο σποτ με τον τίτλο «Επαγγελματικό ταξίδι» εμφανίζεται ένας πατέρας που αποχαιρετά την οικογένειά του, καθώς φεύγει για επαγγελματικό ταξίδι. Οι κόρες του έχουν ετοιμάσει ένα βίντεο για να παρακολουθήσει μέσα στο αεροπλάνο, το οποίο εκείνος παίρνει με χαρακτηριστική άνεση από το κινητό της συζύγου του, χάρη στην τεχνολογία NFC (επικοινωνία κοντινού πεδίου) που διαθέτει η νέα συσκευή της Samsung.

Η σύζυγος με τη σειρά της, έχει επίσης καταγράψει ένα βίντεο για τον άντρα της, αλλά κάνει μια ελαφρώς διαφορετική σύσταση για το πότε θα πρέπει να το παρακολουθήσει, χωρίς να αποκαλύπτει τί δείχνει το βίντεο, αλλά αφήνοντας τη φαντασία να οργιάσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ